Sale

1 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
 

Kerstartikelen sale

«it’s all about Christmas« heeft gedurende het kerstseizoen altijd wel lopende interessante aanbiedingen. Maar voor de echte koopjesjagers onder ons houden wij meestal aan het eind van het kerstseizoen uitverkoop op veel kerstartikelen. In onze fysieke kerstwinkels is de korting soms iets hoger in vergelijking met onze online kerstwinkel. Dit omdat in onze fysieke kerstwinkels veel kerstartikelen niet meer origineel verpakt zullen zijn. Wij huren de fysieke kerstwinkels maar voor enkele maanden aan en tijdens de uitverkoop zullen wij de laatste restjes kerstversiering verkopen. De sale van onze kerstartikelen gaat meestal van start rond of net na de kerst. Kortingen worden gegeven op zowel kerstartikelen als kerstdecoratie. Maar ook geldt de opruiming op overige decoratie artikelen die niet per se kerst gerelateerd hoeven te zijn en dus ook prima buiten het kerstseizoen gebruikt kunnen worden.

En koopjesjagers goed opgelet!

De uitverkoop in onze fysieke kerstwinkels en in onze online kerstwinkel is slechts van korte duur, dus wees er snel bij want op=op!

Kerst outlet

Tevens bouwen wij elk jaar enkele kerst outlet winkels op. Deze kerst outlets vindt u vaak op de wel bekende outlet parken. In deze outlet kerstwinkels verkopen wij hoogwaardige producten tegen gereduceerde prijzen. U vindt er onder andere kerstballen, kunstkerstbomen, kerstverlichting en andere leuke luxe kerstdecoratie artikelen tegen outlet prijzen.

Houd onze pagina kerstwinkels dus in de gaten voor de locaties van al onze kerstwinkels.