Over It's all about Christmas

Iedereen kan zich het nog wel herinneren, die ene gezellige ijskoude winterdag dik gekleed en de hele dag lekker aan het schaatsen. Of juist die minder leuke herinnering, die ene keer op de fiets, ijskoud voorhoofd en kletsnat geregend. Die tijd is de gezelligste tijd om thuis te komen! Wanneer bij iedereen de kachel een standje hoger gaat en men na het schaatsen of gure fietstocht thuis komt, is er niets fijner om in een warme sfeer thuis te komen. Dit warme gevoel proberen wij sinds 1988 vanuit Nederlands bij u in huis te brengen. Elk jaar wordt onze collectie uitgebreider en importeren wij steeds meer kerstversiering, kerstdecoratie en deko-artikelen.\

Elk jaar richten wij in enkele plaatsen in Nederland, Duitsland en België fraaie tijdelijke, kerstwinkels in. In deze winkels bieden wij u een zeer gevarieerde collectie glazen kerstballenplastic kerstballenkunstkerstbomenkleine kerstbomen, kerstfigurenkersthangers, theelichthouders, kerstslingers en nog veel meer kerstspullen. Deze winkels opereren onder de naam: Santa’s Outlet Store. Ons streven van Santa’s Outlet Store is, zoals de naam al doet vermoeden, iedereen dat warme gevoel te kunnen geven, ook de mensen met de wat kleinere beurs.

Onze collectie kerstartikelen zijn beslist niet alleen concurrerend in prijs, maar ook de kwaliteit en uitstraling staan bij ons hoog in het vaandel! Bent u op zoek naar een nieuw warm sfeertje in huis, klik dan op onze filialen om te kijken of er een vestiging bij u in de omgeving is gelegen. Zit het weer niet mee, of zit u thuis nog te ontdooien van een schaatstocht, neem dan een kijkje in de grootste online kerstwinkel van België!

Team Kerstversiering.be