Sinds 1988 kopen en verkopen wij kerstartikelen. Elk jaar breiden we onze eigen collectie uit, en dat doen we met een klein en hecht team medewerkers.

Onze collectie

De collectie kerstversiering van It’s all about Christmas is samengesteld door ons eigen team van stylisten. Zij werken nauw samen met onze afdeling inkoop, die contacten onderhoudt met diverse leveranciers over de hele wereld.

Certificeringen

Kwaliteit en zekerheid vinden wij belangrijk. Daarom zorgen we voor de noodzakelijke certificeringen. Onze kerstartikelen voldoen zodoende aan de diverse veiligheidsvoorschriften. Voorkomende keurmerken zijn bijvoorbeeld Kema Keur en GS-TÜV voor de veiligheid van (elektrotechnische) producten. Wat betreft brandveiligheid volgen wij de NTA/NEN-8007 en de NEN-EN 71-2 richtlijnen, en zorgen voor een classificering DIN 4102-B1-brandvertragend.
Op deze manier kunnen we kerstdecoratie aanbieden voor zowel professionele doeleinden als voor gebruik in huis. Wel net zo veilig, niet waar?

Duurzaamheid

Ook duurzaamheid vinden wij belangrijk. Daarom wordt onze unieke collectie kerstversiering geproduceerd door fabrikanten die lid zijn van het BSCI. BSCI heeft als doel de arbeidsomstandigheden te verbeteren. Denk daarbij aan veilige werkomstandigheden en de zekerheid dat er geen sprake is van dwangarbeid of kinderarbeid.

Gezelligheid

Om als bedrijf te kunnen bestaan, ontkomen we er niet aan om commercieel te zijn. Maar daarin hoeven we natuurlijk niet opdringerig te zijn. We houden het daarom liever authentiek en vanuit het hart. Want wij verkopen geen producten, wij verkopen sfeer en gezelligheid!

Team it’s all about Christmas

Alone we can do so little; together we can do so much (Helen Keller)

We zijn een kleine organisatie en dat willen we graag zo houden. Als team staan wij sterk, in alle taken en verantwoordelijkheden die we onderling hebben. Daarbij staat de tevreden klant altijd op de eerste plaats. Om dat te bereiken is teamspirit erg belangrijk. We zijn collegiaal, eerlijk en positief. We delen lief en soms ook leed, werken veel samen en vullen elkaar aan. Iedereen is daarbij even belangrijk, want samen moeten we het doen en zo gaan we ervoor! We zetten samen een mooi product neer: een geweldige collectie!

The only way to do great work is to love what you do (Steve Jobs)

Iedereen binnen het team van It’s all about Christmas heeft zijn eigen kwaliteiten, en samen versterken we waar we goed in zijn. We houden van ons werk, het is het mooiste dat er bestaat. Ja, er zijn drukke periodes, dat is in ons bedrijf niet anders. Vooral tegen het einde van het jaar, maar dat is geen verrassing. En ja, ook in de zomer staan onze agenda’s vol. Maar door iedere dag met enthousiasme aan de slag te gaan, zet je iets in gang!

Onze service

Beloof wat je waar kunt maken en bereik meer

Heb je weleens een ontevreden klant gehad, of ben je zelf die ontevreden klant geweest? Zelden heeft het te maken met de kwaliteit van het product of de dienst. Vaak ontstaat teleurstelling doordat de verwachtingen van elkaar afwijken. Daarom stellen wij dat duidelijkheid voorop moet staan. We beloven wat we waar kunnen maken, en daardoor bereiken we meer. We zijn open, helder en duidelijk. En elke klant moet voor ons een tevreden klant zijn.

Tijdelijke kerstwinkels

In 2005 hebben we voor het eerst ons tijdelijke kerstwinkel concept neergezet, en zijn we gestart met 1 winkel. In de afgelopen jaren is dit aantal gestaag gegroeid. Het opbouwen en aankleden van deze pop-up winkels doen met ons eigen team van specialisten. Inmiddels gaan we jaarlijks uit van 12 tijdelijke winkels. Met vestigingen in de grotere steden van Nederland, België en Duitsland, weten we een groot publiek te bereiken. We deinsden niet terug voor mega grote winkelfilialen, zoals voormalige V&D-panden. En dat alles onder de naam “It’s all about Christmas”.

Door onze volledige kerstcollectie in fysieke winkels te presenteren, onderscheiden wij ons van de rest. Zo creëren we een beleving. Want, wat het internet kan, kan de winkel ook. Maar wat de winkel kan, kan het internet niet per se. In de winkel kun je namelijk onze producten ook voelen. Iets dat online gewoon niet kan. We richten onze winkels bijzonder sfeervol in, rondom een aantal thema’s. Deze lopen uiteen van klassiek en traditioneel tot modern en romantisch. Er ontstaat zodoende een unieke ervaring. En een uitgelezen kans om als klant ideeën op te doen.

Onder het kopje kerstwinkels op onze website geven we aan, waar we dit jaar kerstwinkels hebben, en waar we in het verleden hebben gezeten. Gedurende de zomer en het najaar, weten we, waar de nieuwe tijdelijk kerstwinkels geopend zullen worden. Rond die tijd zullen wij daarom ook de vernieuwde informatie op de website opnemen. De grootte van de vestigingen verschilt ieder jaar, van knusse en kleine kerst winkeltjes, tot mega grote en volledig uitgedoste kerst walhalla. Maar we zorgen er altijd voor, dat onze collectie volledig tot zijn recht komt.

We verheugen ons op jouw bezoek en zijn nieuwsgierig naar wat je ervan vindt!