Kunstkerstbomen met verlichting

Kunstkerstbomen met verlichting

6 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
 

Kunstkerstbomen met verlichting kopen

Hebt u geen zin meer om lang bezig te zijn met het verdelen van lampjes of wilt u geen gedoe meer met het uit de knoop halen van kerstverlichting. Dan kunt u ervoor kiezen om een kunstkerstboom met ingebouwde lampjes online te bestellen. In deze kant en klare kerstboom met verlichting zitten de lampjes al mooi verdeeld in verwerkt. U haalt hem zo inclusief lampjes uit de doos, u hoeft dus alleen maar de delen van de kunstkerstboom zelf in elkaar te zetten. Elk afzonderlijk deel van de kerstboom bevat een koppelstukje dat u eenvoudig met het volgende deel verbindt. Dit maakt het extra eenvoudig bij de opbouw van onze lijn kerstbomen met verlichting. Wilt u extra verlichting toevoegen, dan kan dat natuurlijk altijd.

Kunstkerstbomen met led verlichting

Bovendien zijn «it’s all about Christmas« kunstkerstbomen met led verlichting geïntegreerd, wat ze duurzaam en energiezuinig maakt! Deze kunstkerstbomen zijn voorzien van sfeervolle led lichtjes die mooi warm wit van kleur zijn en bovendien schijnen ze niet zo fel.

Tevens voldoen veel van onze kunst kerstbomen met verlichting aan gestelde brand- en veiligheidsvoorschriften zoals KEMA/TÜV/GS/NEN8007/EN71-2/DIN 4102-1/B1. Zo kunt u zorgeloos lang genieten van onze kunstkerstbomen met verlichting!

Dus wat voor kunstkerstboom u ook zoekt, bij «it’s all about Christmas« zit u goed!