Kunstkerstbomen met sneeuw

4 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
 

Kunstkerstbomen met sneeuw

De kunstkerstboom met sneeuw zorgt voor een bijzondere verschijning in de woonkamer! Met onze mooie besneeuwde kunstkerstbomen haalt u direct de kerstsfeer in huis. De besneeuwde takken zijn al aan de kunstkerstboom bevestigd, waardoor de kunstkerstboom eenvoudig is op te zetten en te modelleren! Van klein tot groot, onze mooie besneeuwde kunstkerstbomen zijn er in de maten 60 cm tot 305 cm. 

Besneeuwde kunstkerstboom versieren

Een mooi versierde kunstkerstboom met sneeuw brengt iedereen in een feeststemming. Bovendien is het leuk en gezellig om te doen, alleen of samen met de kinderen. Bekijk ons uitgebreide assortiment kerstballenkerstversiering en kerstverlichting! Wilt u je besneeuwde kerstboom van een geheel nieuwe look voorzien? Of inspiratie nodig? U vindt op onze thema pagina originele ideeën voor het versieren van uw besneeuwde kunstkerstboom!

Besneeuwde kerstbomen met verlichting

Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben we bij «it’s all about Christmas« ook besneeuwde kunstkerstbomen met geïntegreerde verlichting. Deze energiezuinige LED lampjes zijn warm wit van kleur en zitten in al mooi verdeeld over de kunstkerstboom met sneeuw. Bovendien zijn ook de stroomdraden al mooi weggewerkt in de besneeuwde kunstkerstboom, waardoor deze minder zichtbaar zijn dan normaal. Naast het lage stroomverbruik van LED verlichting is het ook een stuk veiliger, een LED lampje wordt namelijk ook nauwelijks warm. Wilt u geen kunstkerstboom met sneeuw kopen? Ook in kunstkerstbomen met verlichting vindt u een uitgebreid assortiment kunstkerstbomen met verlichting.