Kunstkerstbomen

Kunstkerstbomen

28 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
 

Kunstkerstbomen kopen

De kerstboom is een bijna onmisbaar onderdeel wanneer u uw interieur in kerstsfeer wilt brengen. Wilt u een kunstkerstboom kopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Moet de kunstkerstboom groen zijn, of juist wit? Of past er alleen een smalle kunstkerstboom in uw huiskamer? Afhankelijk van uw wensen, met onze grote collectie kunstkerstbomen kunt u altijd een passende kunstkerstboom vinden. En kijk ook eens bij de bijpassende kerstboomstandaards die we speciaal voor onze kunstkerstbomen hebben laten ontwikkelen! Ook voldoen onze kunststof kerstbomen aan gestelde brand- en veiligheidsvoorschriften zoals KEMA/TÜV/GS/NEN8007/EN71-2/DIN 4102-1/B1. Ze zijn dus niet alleen geschikt voor thuis, maar ook geschikt voor veel openbare ruimtes. U kunt daarom gerust gaan genieten van een zalige kerst!

Kunstkerstbomen met verlichting

Wilt u geen gedoe meer met het verdelen en wellicht ook uit de knoop halen van de lampjes en wilt u graag een kunstkerstboom met verlichting, dus een kerstboom waar de lampjes al in verwerkt zitten? Kies dan voor een kunstkerstboom met verlichting. Bij ons eenvoudig online te bestellen in verschillende maten, uitvoeringen en prijscategorieën. De lampjes zijn reeds in de kunstkerstbomen verwerkt, ook de verdeling van de lampjes door de kerstboom is erg mooi. Onze kunstkerstbomen met LED verlichting zijn warm van kleur, niet zo fel, duurzaam en uiteraard zuinig in verbruik. Leuk meegenomen in deze toch al dure tijd niet waar! Zo kunt u lang genieten van onze kunstkerstbomen met lichtjes.

Mooie kunstkerstbomen

Gaat u voor nep, maar zoekt u wel een hele mooie luxe kunstkerstboom, die bijna niet van echt te onderscheiden is? Dan passen onze mooie kunstkerstbomen perfect in dat plaatje. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige kunststof materialen. Zo kunt u bij ons mooie kunstkerstbomen vervaardigd uit PE (poly ethyleen) materiaal kopen, dit kunststof materiaal word in een mal gegoten en is bijna niet te onderscheiden van een echte kersttak. Ook luxe pvc (polyvinylchloride) kunstkerstbomen zijn bij ons te bestellen, beide varianten voldoen aan gestelde brand en veiligheidsvoorschriften zoals KEMA/TÜV/GS/NEN8007/EN71-2/DIN 4102-1/B1 dus geschikt voor de meeste openbare ruimtes. Maar uiteraard ook gewoon voor gebruik in huis.

Versier ze met luxe mooie kerstballen, en uw kerst kan niet meer stuk!

Smalle kerstbomen

Voor kerstliefhebbers met beperkte ruimte hebben wij de ideale oplossing, namelijk een smalle kerstboom! Deze kunstkerstbomen zijn online te bestellen in 2 maatvoeringen, 185cm. en 215cm. Het verschil met een gewone kunstkerstboom is dat de diameter vele malen kleiner is. Zo hebt u toch een hoge kerstboom die u ook kunt gebruiken voor de wat kleinere ruimtes.

Er zijn ook smalle kerstbomen met verlichting bij ons te verkrijgen!

Kerstboompjes

Bent u juist op zoek naar een klein kerstboompje? Leuk bijvoorbeeld op een bijzettafeltje, kinderkamer of voor op tafels in restaurants. Kijk dan eens in de categorie kleine kerstboompjes. In deze categorie hebben we mini kerstbomen opgenomen tot maximaal 120 cm. Er zijn kerstboompjes met sneeuw bij, die zelfs mooi zijn zonder kerstdecoratie. Ook handig is een mini kerstboompje met verlichting, hier zitten de lampjes al in verwerkt! Voor het decoreren van deze mini kerstboompjes zou u eens kunnen kijken in onze collectie mini kerstballen.

Witte Kerstbomen

Witte kerstbomen zijn trendy! U kunt ze bij «it’s all about Christmas« vinden in diverse afmetingen. Een witte kerstboom kunt u bijvoorbeeld decoreren met fel gekleurde kerstversiering, maar ook ijskleuren als blauw en teal passen goed bij een witte kerstboom. Of ga voor romatisch door pastelkleuren te gebruiken.

Onze kunstkerstbomen zijn net echt, maar toch echt nep.

Dus wat voor kunstkerstboom u ook zoekt, bij «it’s all about Christmas« zit u goed!