Klantenservice

Hieronder vind je antwoorden op de meest gestelde vragen aan onze klantenservice. Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag!

Winkels

Waar kan ik jullie kerstwinkels vinden?

Elk najaar openen wij diverse pop-up stores waar de echte kerstliefhebber kan genieten van de sfeer en inspiratie op kan doen. Het aantal pop-up shops is sinds de start in 2006 flink gegroeid. Waar er in het eerste jaar bij wijze van experiment begonnen werd met één winkel, is it’s all about Christmas in ruim tien jaar uitgegroeid naar een keten van twaalf & dertien tijdelijke winkels in 2015 & 2016 in Nederland, België en Duitsland. Op deze pagina vind je een overzicht van de locaties van onze kerstwinkels.

Wat zijn de openingstijden van jullie kerstwinkels?

Wil je onze winkels bezoeken? Gezellig! Bekijk dan de specifieke openingstijden per winkel op de winkelpagina. De openingstijden van onze kerstwinkels kunnen per winkel verschillen.

Kan ik mijn winkelaankoop ruilen of terugbrengen?

Je kunt met het artikel en de kassabon terug gaan naar de winkel waar je het artikel gekocht hebt. Het ruilen van een artikel is mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Geldteruggave is helaas niet mogelijk. Artikelen uit de uitverkoop kunnen niet geruild worden. Kerstartikelen kunnen na 24 december niet meer geruild of geretourneerd worden.

Kan ik artikelen die ik in de webshop heb gekocht ruilen of retourneren in de winkel?

Het is helaas op dit moment nog niet mogelijk om artikelen uit je webshop bestelling in onze winkels te retourneren. Wil je iets terugsturen? Dit kan tot 14 kalenderdagen na ontvangst van je artikel, volg hiervoor onze retourprocedureArtikelen uit de uitverkoop kunnen niet geruild worden. Kerstartikelen kunnen na 24 december niet meer geruild of geretourneerd worden.

Zijn alle artikelen die in de webshop te koop zijn ook verkrijgbaar in de winkels?

Niet alle artikelen in de webshop zijn verkrijgbaar in de It’s all about Christmas winkels. Het assortiment is afhankelijk van de grootte van de winkel. Niet alle winkels hebben voldoende ruimte om alle artikelen uit ons brede assortiment aan te bieden. Actieartikelen kunnen andersom ook alleen in de winkels verkrijgbaar zijn.

Zijn er prijsverschillen tussen de webshop en de winkel?

Het kan voorkomen dat een prijs in een van onze kerstwinkels goedkoper is dan online, door bijvoorbeeld een lopende actie of omdat de winkel gevestigd is in een outlet center. Deze kortingen gelden alleen in de winkel en niet in de webshop. Dit kan ook andersom voorkomen.