Kerstverlichting

Kerstverlichting

28 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
 

Kerstverlichting

De feestdagen zijn uiteraard niet compleet zonder een mooie kerstversiering binnen en buiten de deur. Zoekt u naar de mooiste kerstverlichting om uw woning in een sfeervol stemming te brengen? Dan bent u bij «it’s all about Christmas« aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment aan led kerstverlichting en kerstdecoraties die voor een prachtig verlicht huis en een sfeervolle kerst zorgen. Bovendien vindt u bij ons vele soorten kerstverlichting die zowel voor binnen en buiten geschikt zijn. Denk bijvoorbeeld aan een mooi verlichte gevel om uw bezoek te verwelkomen, decoratieve bomen en kerstfiguren. En voor binnen is er een kerstboom vol met schitterende kerstlampjes in meerdere kleuren of een sierlijk lichtgordijn voor bij het raamkozijn.

Kerstverlichting voor binnen

Bij «it’s all about Christmas« kunt u vele soorten verlichting voor binnen bestellen. Van strengverlichting met allerlei figuren tot verlichting op batterijen. Ze zijn er in vele soorten én kleuren.

Kerstverlichting voor buiten

Natuurlijk hebben we ook kerstverlichting die specifiek geschikt is voor het gebruik buiten. Denk hierbij aan artikelen zoals strengverlichting en clusterverlichting, tot aan decoratieve bomen en kerstfiguren. Deze soort verlichting is voorzien van een IP44-adapter.

Kerstverlichting met LED lampjes

Een heel groot gedeelte van onze collectie kerstverlichting is voorzien van LED lampen. De grootste voordelen van dit soort lampjes zijn, dat ze minder stroom verbruiken dan een gloeilamp of halogeenlamp, en dat de lampjes niet heet worden. Ideaal voor het gebruik in bijvoorbeeld een kerstboom of guirlandes of kerstkransen

Dus wat voor kerstverlichting u ook zoekt, bij«it’s all about Christmas« zit u goed!