Kersttrends

 
 
 

 

Kersttrends

Op zoek naar de laatste kersttrends om je huis te decoreren? Laat je inspireren door onze kerstthema’s 2018. Als liefhebber van wonen & styling kun je tijdens de kerstperiode je hart ophalen. Het aankleden van je huis met kerstversiering geeft je huis extra sfeer en gezelligheid. Of je alleen op zoek bent naar kerstballen of slingers als aanvulling voor je kerstboom of je huis in een nieuwe stijl wilt decoreren. Van kerstverlichting tot kerststallen en kunstkerstbomen, met meer dan 3000 kerstartikelen is er bij «it’s all about Christmas«genoeg keuze om je huis in kerstsfeer te brengen.

10x Kerst decoratie inspiratie!

Of je nu helemaal gek bent van een traditionele kerstsfeer of liever een moderne twist geeft aan de kerstsfeer in je huis. Voor alle verschillende woonstijlen is er bij «it’s all about Christmas« inspiratie te vinden. De veelzijdigheid van onze 10 kersttrends, zorgen voor uitlopende stijlen.

Houd je bijvoorbeeld van een strakke en rustige inrichting? Dan is ons Modern Glamour thema misschien iets voor jou? Met de kleuren zwart, wit & goud wordt een elegante en luxe kleurencombinatie gecreëerd die nooit uit stijl gaat. Ook onze kersttrend Robust Christmas geeft een moderne en industriële twist aan de kerstsfeer in je huis. Petrol blauw, zilver en wit vormen de basis in deze kersttrend. Gecombineerd met houten & betonnen kersthangers geeft deze kerststijl je kerstboom een stoere look en feel. Wil je meer warmte en kleur in je huis? Met ons kerstthema Romantic Pastels haal je een romantische sfeer in huis. De pasteltinten zachtroze, pistache groen en champagne zijn de ideale kleurenkeuzes voor een lief, glamoureus en zacht interieur.

Is voor jou rood echt dé traditionele kerstkleur? In de kersttrend Traditional Christmas vormen de kleuren rood, goud en groen de basis. Ook in het kerstthema Scandinavian Christmas is de kleur rood goed vertegenwoordigd. De gezellige en uitnodigende Scandinavische stijl wordt gekenmerkt door de kleuren rood & wit, groene takken en natuurlijke ornamenten. Wil je het helemaal bont maken? Creëer een vrolijke en kleurrijke kerst met onze kersttrend Crazy Christmas. Uitbundige kleuren, zoals paars, lime groen, teal blue en fuchsia voeren de boventoon in dit fleurige thema.

Durf je uit te leven! Maak van jouw huis een echt kersthuis. Kijk ook eens op Pinterest, daar vind je nog veel meer inspirerende ideeën om je huis in kerstsfeer te brengen. Heb je weer inspiratie gekregen van onze kersttrends? Onze kerstartikelen zijn allemaal uit voorraad leverbaar en zijn dus gegarandeerd snel bij je in huis. Bij besteding vanaf 50 euro is de verzending zelfs helemaal gratis!