Groene kerstkransen

6 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
 

De traditionele groene kerstkrans

De traditionele groene kerstkrans is een veel gebruikte kerstdecoratie in en om het huis. De traditionele krans ademt Kerst. De kransen van «it’s all about Christmas« lijken op echte kerstkransen, de naalden vallen niet uit en de kransen zijn prachtig te decoreren. U kunt een traditionele kerstkrans decoreren met plastic kerstballen, zodat u de krans ook buiten kunt hangen. Bekijk ons uitgebreide assortiment kerstballen, kerstslingers, kerstverlichting om uw kerstkrans mee te versieren. Vergeet niet de handige kerstkrans haak, waardoor u eenvoudig uw krans kunt ophangen aan bijvoorbeeld een deur.

Kerstkrans maken

Wil u zelf eens een kerstkrans maken, bijvoorbeeld voor op uw voordeur? Dan kunt u uiteraard online kant en klare kerstkransen bestellen. Maar wilt u liever eens creatief aan de slag gaan, bedenk en maak dan eens uw eigen adventskrans. Of creëer uw eigen design kerstballen krans helemaal gevuld met kerstballen en ontwerp zo uw eigen kerstballen krans. Neem als voorbeeld eens een witte kerstkrans en versier deze met ijsblauwe kerstballetjes of houd u meer van traditioneel kies dan voor een groene krans en versier deze met kerstballen in traditionele kleuren. Op zoek naar een kerstkrans voor een grotere ruimte kijk dan eens naar onze extra grote kransen die zijn maar liefst in 90 cm, 120 cm, 150 cm en 180 cm te bestellen. Deze kerstkransen voldoen aan gestelde brand en veiligheidsvoorschriften zoals bijvoorbeeld KEMA/TÜV/GS/NEN8007/EN71-2/DIN 4102-1/B1, dus geschikt voor de meeste openbare ruimtes. Wij wensen u alvast veel plezier bij het ontwerpen van uw ideale kerstkrans.

Wij wensen u alvast veel plezier bij het ontwerpen van jouw ideale kerstkrans. Hey psssst: u mag uw creatie ook wel eens op Pinterest of onze Facebook pagina posten.