Kerstguirlandes

8 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
 

Guirlandes met verlichting

Op zoek naar guirlandes? Maar heb je geen tijd of geen zin om de lampjes zelf te monteren? Dan zijn kerst guirlandes met verlichting de ideale oplossing! In deze guirlandes zitten namelijk de lampjes al gemonteerd. Tevens zitten de lichtjes mooi verdeeld in de guirlande bevestigd, je hoeft dit dus zelf niet meer te doen. Bovendien zijn al onze guirlandes voorzien van Led verlichting dat ze duurzaam en energie zuinig maakt.

Natuurlijke guirlandes

Ben je op zoek naar een meer natuurlijke look dan kun je bij ons online natuurlijke guirlandes bestellen. Deze guirlandes zijn bijvoorbeeld voorzien van dennenappels of bessen en zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren, zodat ze altijd wel in een kleur thema passen. Ze zijn decoratief om de kerstboom mee te versieren, maar zijn tevens sfeervol te verwerken in een glazen vaas of schaal.

Kerst guirlandes kopen

Op zoek naar een mooie luxe kerst guirlande voor om de balustrade van jouw trap? Kijk dan eens op deze pagina je kunt ze namelijk in veel verschillende soorten bestellen. Kerst guirlandes zijn erg decoratief en je kunt ze gemakkelijk decoreren met bijvoorbeeld kerstballen of andere kerst ornamenten. Zo kun je ze voor verschillende doeleinde toepassen. Denk eens creatief en verwerk ze bijvoorbeeld langs een schouw, om een deurpost, in de vensterbank, onder de trapleuning of boven op een dressoir of servieskast. Je kunt onze guirlandes ook voor buiten gebruiken: ze zijn makkelijk schakelbaar wat het gemakkelijk maakt bij het plaatsen langs bijvoorbeeld een schutting, hekwerk, schuur of dakgoot. Bovendien zijn er verschillende soorten te bestellen, zo kun je de traditionele groene guirlandes bij ons kopen, maar ook hebben wij besneeuwde guirlandes, witte guirlandes en guirlandes met verlichting in ons assortiment. Veel varianten voldoen tevens aan gestelde brand en veiligheidsvoorschriften zoals KEMA/TÜV/GS/NEN8007/EN71-2/DIN 4102-1/B, dus geschikt voor de meeste openbare ruimtes Dus wat voor guirlande je ook zoekt bij «it’s all about Christmas« zit je goed!