Guirlandes & kerstkransen

17 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
 

Kerst guirlandes & Kerstkransen

Wilt u uw huis decoreren met niet alleen een kunstkerstboom? Denk dan ook eens aan een kerstkrans of guirlande met kerst. In onze kerstwebshop hebben we een ruime collectie kerstkransen en kerst guirlandes opgenomen, dus ook voor het kopen van een kunst kerstkrans of guirlande bent u bij ons aan het juiste adres. Ze zijn vervaardigd uit het hetzelfde hoogwaardige materiaal als onze kunstkerstbomen en dus van uitstekende kwaliteit. Ook voldoen veel van onze kerstkransen en guirlandes aan gestelde brand- en veiligheidsvoorschriften zoals KEMA/TÜV/GS/NEN8007/EN71-2/DIN 4102-1/B1. U kunt dus gaan genieten van een zalige kerst!

Kransen en guirlandes hebben buigbare takken en deze zijn daardoor in elke gewenste positie te buigen. Ze zijn te decoreren met bijvoorbeeld kunststof kerstballen, kerstverlichting of andere kerstversiering zoals kerststekers, vogeltjes op clip. Verwerk eventueel batterijverlichting in een kerstkrans en hang hem aan uw voordeur en het plaatje is compleet; de familie mag komen. Speciaal voor het ophangen van deze kerstkransen aan een deur, hebben we een deurhaak in onze collectie opgenomen. Wel zo gemakkelijk! Vergeet ook deze niet mee te bestellen bij een krans!

Kerst Guirlandes

Ook in de categorie kerst guirlandes hebben we een ruime keuze. Van groene kerst guirlandes tot kerst guirlandes met verlichting of met sneeuw. Wilt u kerst guirlandes met een meer unieke uitstraling? Kies dan voor witte guirlandes, leuk te decoreren met gekleurde of pastel gekleurde kerstballen. Met kerst worden guirlandes voor diverse doeleinden gebruikt. Zo kan een kerst guirlande decoratief voor binnen worden gebruikt om een schouw, om de trapleuning, langs een deurpost, boven op een kast, in de vensterbank en denk eens aan guirlandes voor op uw dressoir kast, dat kan heel sfeervol zijn. Of schakel ze en decoreer kerst guirlandes voor buiten langs een hek, schutting, schuur of dakgoot, want bijna al onze guirlandes zijn ook geschikt voor buiten! De besneeuwde guirlandes zijn alleen geschikt voor gebruik binnenshuis.

Kerstkransen

Zelf een kerstkrans maken? U kunt natuurlijk kant en klare kerstkransen bestellen. Maar wilt u creatief aan de slag? Versier ze dan eens zelf. Dit kan met allerlei verschillende kerstversiering. Doe eens creatief met kerst en maak een kerstkrans helemaal gevuld met kerstballen, een kerstballen krans. Of maak een krans voor advent een adventskrans, doormiddel van de kerstkrans te decoreren met o.a. kaarsen gevuld met andere kerstversiering. Wij hebben in onze collectie kerstkransen, niet alleen de klassieke groene kerstkrans opgenomen, maar ook witte exemplaren en kransen gemaakt van natuurlijke materialen. Allemaal te vinden in de webshop van «it’s all about Christmas« . Een enkele kerstkrans heeft zelfs geïntegreerde verlichting! Voeg de mooiste kerstversiering toe en u creëert direct sfeer. Ook als u juist op zoek bent naar kerstkransen voor het maken van een adventskrans, dan slaag u bij ons zeker.

Is uw woning groot genoeg of zoek u een kerstkrans voor professioneel gebruik, raadpleeg dan onze collectie grote kerstkransen. Deze kerstkransen zijn verkrijgbaar in maar liefst de maten 90 cm, 120 cm, 150 cm en 180 cm doorsnede. Ze zijn geschikt om te gebruiken in de meeste grote openbare ruimtes.

Kortom met kransen en guirlandes creëert u kerstsfeer op een snelle en eenvoudige manier!