Kerst raamdecoratie

35 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
 

Kerst raamdecoratie kopen

Het versieren van uw ramen mag u zeker niet overslaan deze kerst! Niet alleen u zal dan in de kerstsfeer komen, maar ook de voorbijgangers en uw buren kunnen meegenieten van uw mooie raamdecoratie tijdens de kerstdagen. U kunt uw ramen namelijk versieren met allerlei leuke raamdecoratie. Hieronder volgen enkele tips en ideeën hoe u allemaal met raamdecoratie kunt gaan versieren deze kerst.

Kerst raamstickers

Bij «it’s all about Christmas« kunt u online uit een brede collectie de juiste kerst raamstickers bestellen. Wij hebben ook een unieke eigen lijn met kerst raamstickers ontworpen. Deze kerst raamstickers zijn te verkrijgen in verschillende motieven zoals, kerstballen, pegels en sterren. 1 raamsticker bestaat uit 2 vellen. 1 vel bevat de motieven en het andere vel bevat sierlijke kralenkettingen die u op het raam kunt plakken. Het motief kunt u dus onderaan de kralenlijn plaatsen. Deze raamstickers zijn na de kerstdagen eenvoudig te verwijderen. Met deze raamdecoratie zien uw ramen er pas hip uit deze kerst! Uiteraard zijn er ook veel andere mooie kerst raamstickers online bij ons te bestellen.

Spuitsneeuw

Droomt u ook zo van een witte kerst? Met onze onlinecollectie spuitsneeuw ben u in ieder geval zeker van een witte kerst dit jaar! U kunt met spuitsneeuw uw ramen onder spuiten en daarna met een dun voorwerpje (als voorbeeld) een mooi winterlandschap creëren. U kunt ook op zoek gaan naar leuke afbeeldingen (sjablonen) op internet die zelf uit kunt knippen en kunt gebruiken bij het versieren van uw ramen. Uw ramen versieren met spuitsneeuw is een leuke bezigheid, de mogelijkheden zijn eindeloos! Spuitsneeuw mag dan ook zeker ontbreken, u kunt ze online bestellen via onze groep kerst raamdecoratie.

Ideeën en tips om uw ramen te versieren met kerst

Niet alleen uw ramen zijn leuk om te versieren met raamdecoratie. U kunt natuurlijk ook om uw ramen heen ook mooi decoreren, om zo eenheid te creëren. Wij hopen u dan ook te inspireren met de volgende tips en ideeën.

  1. Gebruik raamtape bij het versieren van uw ramen. Zo maak u namelijk eenvoudig leuke vakken op het raam. Na het sprayen van de spuitsneeuw verwijder u de raamtape weer eenvoudig. Zo creëert u eenvoudig strakke vakken met sneeuw op het raam. U kunt de raamtape uiteraard ook als sfeervol raamwerk laten zitten. U kunt zowel witte als rode raamtape bij ons bestellen.
  2.  Gebruik een tak als raamdecoratie. Versierde takken zijn al jaren helemaal hip. U kunt ze bij ons zonder decoratie bestellen en ze in elke gewenste stijl versieren.
  3. Hang verschillende maten linten voor het raam en bevestig daar bijvoorbeeld kerstballen, pegels of andere leuke kerstornamenten aan. Kies kleuren die bij elkaar passen en herhaal uw kerstornamenten af en toe om zo tot de juiste samenstelling te komen.
  4. Maak een waar kerstdorp in uw vensterbank. Gebruik verschillende verlichte kersthuisjes en maak een waar dorp. Voeg daar eventueel sneeuw en miniatuurboompjes toe om een waar landschap te creëren.
  5. Plak met zuignappen met haakje verschillende vormen op het raam. U kunt als voorbeeld een Kerstman, Sneeuwpop of kerstboom maken. Maak aan de haakjes kerstverlichting vast en uw eigen gemaakte lichtgevende kerstfiguur is af.
  6. Hang een kerstkrans voor het raam, u kunt hem uiteraard met kerstversiering decoreren, maar als u een kerstkrans alleen versiert met kerstverlichting is dat ook heel mooi.
  7. Bevestig kerst guirlandes langs de buitenzijde van uw raam. Versier met kerstballen en kerstverlichting, zo maak u het helemaal af. Uiteraard kun u de vensterbank ook mee versieren. Zo creëer u namelijk 1 geheel.
  8. Ook origineel; Span netverlichting voor uw raam en hang in elk vakje van het net een kerstbal.
  9. Raamdecoratie als gordijnverlichting en ijspegelverlichting blijft bij vele nog steeds wel de basis bij het versieren van het raam. Ze zijn ook eenvoudig te monteren en in een handomdraai ziet het geheel er erg sfeervol uit. Deze raamdecoratie mag dan ook bij vele onder ons niet missen tijdens kerst.

Kerst raamdecoratie bestellen

Wij hopen u hierbij te hebben geïnspireerd met bovenstaande ideeën en tips. Denk voor het bestellen van uw kerst raamdecoratie maar even goed na op welke manier u uw raam wilt gaan versieren. En bent u straks helemaal trots op uw creatie, post hem dan eens op Pinterest en inspireer zo ook andere.