Opblaasbare kerstfiguren

8 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
 

Opblaasbare grote kerstfiguren kopen

Groots en opvallend uitpakken met Kerst net als in Amerika?! Met onze prachtig brede online collectie opblaasbare kerstfiguren met LED verlichting gaat dat zeker lukken! Bij «it’s all about Christmas« kunt u bijvoorbeeld een opblaasbare Kerstman, sneeuwpop, rendier en pinguïn online bestellen. Sommige figuren zijn wel tot 3 meter hoog! Bovendien zijn al onze opblaasbare kerstfiguren voorzien van LED verlichting zodat hij in het donker in uw tuin extra opvalt. Het moet niet gekker worden!

Al onze opblaasbare kerstpoppen worden aangedreven door een 220V/12V blower (inclusief). Door het extra lange aansluitsnoer van 5 meter kunt u ook op zeer lastige plekken uw opblaasbare kerstfiguur aansluiten. Een veilige zwakstroom IP44 adapter wordt bijgeleverd, zo is uw opblaas kerstfiguur direct veilig op een stopcontact aan te sluiten.

Opblaasbare Kerstman of Sneeuwpop aansluiten

Het aansluiten is een kwestie van inpluggen en binnen 3 minuten staat de opblaasbare Kerstman of sneeuwpop overeind. Het opbergen gaat ook gemakkelijk, u kunt doormiddel van de rits open te zetten, die aan de zijkant van het opblaas kerstfiguur zit, de lucht eruit laten lopen. Zo bergt u grote opblaasbare Kerstman of sneeuwpop weer eenvoudig klein op. Ook worden er scheerlijnen bij alle modellen bijgeleverd zodat zelfs de grootste opblaasbare sneeuwman van 3 meter nog overeind blijft staan. Onze opblaasbare kerstfiguren zijn zowel geschikt voor binnen als buiten! Dus prachtig voor in de tuin, voor in een winkel, bij een evenement of gewoon binnenshuis!

Zo brengt u uw omgeving direct en eenvoudig in kerstsfeer!

Dus als u deze kerst ook wilt opvallen, bestel dan online een opblaasbare Kerstman, sneeuwpop, rendier of pinguïn. Wat voor opblaasbare kerstdecoratie u ook zoekt bij «it’s all about Christmas« zit u goed!