Kerst sneeuwbollen

20 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
 

Kerst sneeuwbollen kopen

Als u denkt aan kerstartikelen, dan denkt u al snel aan de bekende kerst schud sneeuwbollen.

De sneeuwbol is al sinds 1950 een populair kerstartikel.

Glazen kerst sneeuw schudbollen zijn gevuld met water en sneeuw. Zodra u ze schudt, valt de sneeuw naar beneden als een ware sneeuwstorm. Bij ons online kunt u veel verschillende modellen bestellen. Als voorbeeld kerst sneeuwbollen met een kerstman, sneeuwpop of rendier, maar ook funny varianten met bijvoorbeeld een grappige uil erin zijn bij ons te bestellen. Bovendien kunt u bij ons hele grote kerst schudbollen met muziek kopen, welke u door middel van een opwind mechanisme kunt laten spelen. Maar ook kleine goedkope sneeuwbollen kunt u bij ons online kopen, die dus leuk geprijsd zijn en waar u kinderen met kerst heel blij mee kunt maken. De sneeuwbol staat garant voor vrolijke gezichten! Kortom, de sneeuwbol is een prachtig stukje kerstdecoratie voor jong maar ook voor oud. 

Handgemaakte sneeuwbollen

Er is een groot verschil in kwaliteit en afwerking op het gebied van sneeuwbollen. De sneeuwbollen van «it’s all about Christmas« zijn met veel oog voor detail gemaakt. In tegenstelling tot de sneeuwbollen van bijvoorbeeld een budgetstore. Onze sneeuwbollen worden namelijk meerlaags met de hand gedecoreerd en geverfd. Zowel de binnen- als buitenkant van de sneeuwbol zien er hoogwaardig uit.

Ook zijn kerst sneeuw schudbollen leuk om als kerstdecoratie te gebruiken, bijvoorbeeld op tafel tijdens kerstdiner, op een dressoir, onder de kerstboom, op de vensterbank of op een schouw. U kunt ze voor diverse doeleinden kopen!

Dus wat voor kerst schud sneeuwbol u ook zoekt, bij «it’s all about Christmas« zit u goed!