Plastic kerstballen

178 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Plastic kerstballen kopen

Met trots presenteren wij dan ook onze unieke collectie kunststof kerstballen. Uiteraard kunt u bij ons plastic kerstballen kopen in standaard kleuren, zoals wit, rood, bordeaux rood, champagne, zilver en ook traditionele gouden kerstballen zijn bij ons eenvoudig te bestellen. Onze stylist past elk jaar een deel van de kleuren aan aan de huidige kersttrends. In 2016 waren de trendkleuren plastic kerstballen bijvoorbeeld roze, koperkleurig, bruin en brons. Voor de collectie 2017 zijn de trendkleuren onbreekbare kerstballen bijvoorbeeld mintgroen, diverse pasteltinten, frozen, blauw, turquoise, oranje of multicolor. Maar ook bijvoorbeeld groene kerstballen zijn weer helemaal een trend.

Dus wat voor kleur kerstbal u ook zoekt, bij «it’s all about Christmas« zit u goed!

Goedkope kerstballen

Plastic kerstballen zijn goedkoper dan glazen kerstballen en hebben enkele voordelen.

 • Ze zijn vervaardigd uit een hard kunststof dat moeilijk breekbaar is.
 • Voor thuis dus ideaal als uw kinderen of huisdieren de kerstboom in willen klimmen. (Tip; buigt u uw kerstbalhaakje een beetje om bij het bevestigen aan de tak en oogje van de bal. Zo hangen uw kerst ornamenten nog veiliger!)
 • Wilt u vaker met de nieuwe trend mee, dan zit u ook goed met deze goedkope kerstballen.
 • Ook kunt u deze bijna onbreekbare kerstballen ook projectmatig inzetten t.b.v. bijvoorbeeld winkelcentra, ziekenhuizen en cafés of andere publieke ruimtes.
 • Ook zijn plastic kerstballen voor buiten bestemd wat het versieren van bijvoorbeeld winkelstraten ideaal maakt.

Houd onze aanbieding kerstballen pagina sale ook in de gaten, hier vindt u wellicht ook een passende aanbieding.

Goedkoop is bij «it’s all about Christmas« dus geen duurkoop!

Grote plastic kerstballen

Grote kerstballen zijn bij ons ook online te bestellen in de maten 15 cm en 20 cm maar ook extra grote kerstballen (namelijk in de maat 25cm) zijn bij ons te bestellen. Een 15 cm kerstbal is zelfs geschikt in de wat grotere kerstbomen vanaf de maat 180cm. Een 20cm kerstbal is geschikt voor kerstbomen vanaf 210 cm (onder in) en groter. De extra grote kerstballen zijn geschikt voor hele grote kerstbomen vanaf 3 meter en hoger.

Ook zijn deze grote plastic kerstballen geschikt voor buiten en worden ze veel ingezet bij evenementen. Zo kunt u ze ook leuk decoratief weghangen in grote ruimtes.

Kleine kerstballetjes

Mini kerstballen sluiten bij ons ook mooi aan op de rest van de kleuren van de collectie. Zo kunt u bijvoorbeeld een mini kerstboompje decoreren in de stijl waar uw voorkeur naar uit gaat. Voor kinderen (vanaf 3 jaar) zijn de multi color mini kerstballen erg leuk in combinatie met een van onze mini kerstbomen. Ook zijn mini kerstballen leuk om te decoreren op een etagère, schaal of dienblad. En erg decoratief om te verwerken in een kerststukje, schaal of glasvaas. Of leg ze tijdens het kerstdiner eens decoratief verspreid op tafel!

Kerstballen sets / Kerstballen pakket

Jaarlijks stellen onze stylisten een breed assortiment kerstballen sets samen. Deze sets zijn te bestellen in plastic en glas. Een dergelijke  kerstballen set geeft als voordeel dat wij voor u hebben berekend hoeveel ballen (hoeveel sets) er in desbetreffende maat kerstboom gaan. Op de verpakking staat hoeveel sets er nodig zijn, afhankelijk van de grootte van de boom.

Plastic kerstballen om te vullen

Voor de creatieveling onder ons bieden wij ook plastic kerstballen om te vullen aan.

Deze vulbare kerstballen zijn verkrijgbaar in diverse maten, die voor verschillende doeleinden kunnen worden gebruikt. Zo zijn deze deelbare plastic kerstballen leuk om te vullen met een foto, snoep of ander decoratie materiaal zoals lamettahaar.

Dus wat voor plastic kerstbal u ook zoekt, bij «it’s all about Christmas« zit u goed!