Glazen kerstballen

230 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 7
 
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 7

Glazen kerstballen Kopen

Glazen Kerstballen online kopen? Ze zijn bij «it’s all about Christmas« snel en veilig te bestellen! Met trots presenteren wij u elk jaar onze unieke collectie glazen kerstballen. Ons standaard assortiment kerstballen bestaat uit witte, rode, bordeauxrode, zilveren, champagne en traditioneel gouden kerstballen. Tevens past onze stylist een deel van de collectie op de huidige kersttrends van desbetreffend jaar aan. In 2016 waren de trendkleuren kerstballen bijvoorbeeld roze, koperkleurig, bruin en brons. Voor de collectie 2017 zijn de trendkleuren kerstballen bijvoorbeeld mintgroen, diverse pasteltinten, frozen, blauw, turquoise, oranje of multicolor. Maar ook bijvoorbeeld groene kerstballen van glas zijn weer helemaal hip.

Dus wat voor glazen kerstbal u ook zoekt, bij «it’s all about Christmas« zit u goed!

Bijzondere kerstballen

Kerst is een bijzondere tijd, een tijd van lekker eten, cadeautjes, gezelligheid en waarin u dat stapje extra zet om uw gasten in de watten te leggen. Kerst is bijzonder! Versier uw kerstboom dan ook eens met bijzondere kerstballen! Mooie luxe kerstballen waar u elk jaar weer naar uit kijkt om ze een prominent plaatje te kunnen geven in uw kerstboom. Een breed aanbod vindt u bij ons! Deze unieke kerstballen zijn mond geblazen, hand gedecoreerd en in Europa geproduceerd! U kunt ze bij ons online in veel kleuren en diverse afmetingen bestellen.

Oh ja…we verzenden uw bestelling uiteraard veilig en snel!

Doorzichtige kerstballen

Uiteraard kun u bij ons ook terecht voor een breed assortiment doorzichtige kerstballen. Deze bijzondere varianten zijn vervaardigd uit glas met de mond geblazen en online te bestellen in diverse kleuren. Zo zijn er doorzichtige kerstballen in helder transparant glas te vinden, maar ook voor doorzichtige melkwitte, roze, blauwe en gouden glazen kerstballen kunt u bij ons terecht. De luxere varianten zijn soms ook sierlijk met glitter gedecoreerd. Ook zijn er doorzichtige kerstballen met veren te bestellen.

Kinder kerstballen - Baby’s eerste (1ste) kerstballen

Aan kinder kerstballen hebben wij ook gedacht. Een Baby’s eerste (1ste) kerstbal is een leuke traditie om te geven voor het 1ste levensjaar van een baby. Bij It’s all about Christmas zijn ze online te bestellen in diverse designs en afmetingen. En uiteraard hebben wij gedacht aan zowel de jongens als de meisjes.

Mini kerstballen

Mini kerstballen sluiten bij ons qua kleur mooi aan op de rest van ons assortiment kerstglas. Zo kun u bijvoorbeeld kleine kerstbomen decoreren in uw gewenste stijl. Leuk voor kinderen (vanaf 3 jaar) zijn multicolor mini kerstballen in combinatie met een mini kerstboompje.

Kleine kerstballetjes zijn ook leuk om te verwerken in een kerststukje, etagère, dienblad, glasvaas of schaal. TIP: Leg ze tijdens het kerstdiner eens verspreid op tafel neer!

Kerstballen sets / Kerstballen pakket

Jaarlijks stelt onze stylist ook een brede collectie kant en klare kerstballen sets samen. Deze kerstballen sets zitten verpakt in een luxe koffer of grote koker die tevens gebruikt kan worden als handige opbergbox.