Bijzondere kerstballen en pieken

217 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 7
 
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 7

Bijzondere tijd, bijzondere kerstballen en pieken

Kerst is bijzonder, een tijd dat u net dat beetje extra wilt doen. Kerst is een tijd dat u net wat luxueuzer of aparter eten bereidt en u op zoek gaat naar dat net iets bijzondere kerstcadeautje voor een dierbare. Naast deze traditie behoort bij velen ook het weer mogen optuigen van de kerstboom. Een fijn gevoel om uw  mooiste kerst ornamenten weer van zolder te mogen halen en weer creatief aan de slag te kunnen gaan, om uw kerstboom weer op een geweldige manier te kunnen decoreren. Vergeet niet een paar prominente plekjes in uw kerstboom over te houden. Want de luxe kerstballen en pieken van «it’s all about Christmas« zijn bijzonder en verdienen het mooiste plekje in uw kerstboom!

Mooie luxe kerstballen en pieken

Onze mooie luxe kerstballen zijn uniek en bovendien gefabriceerd in Europa. Zo worden deze unieke bijzondere kerstballen door glasblazers met de mond geblazen. Ook sluiten de kleuren feilloos aan op de rest van onze glazen kerst ornamenten collectie. De kleuren van de gehele kerstcollectie worden namelijk vooraf samengesteld door onze stylistes. Zij selecteren de kleuren en spelen in op huidige trends. Door middel van de selectie van de juiste kleurnummers trekken zij de kleuren van de gehele kerstcollectie door, zodat het geheel goed op elkaar aansluit, dat geldt dus ook voor deze mooie kerstballen!

Gedecoreerde kerstballen en pieken

Nadat de luxe kerstballen en pieken met de mond geblazen en in de juiste kleur geverfd zijn, worden ze gedecoreerd met bijvoorbeeld glitter of steentjes. Ook dit proces is handarbeid, want al deze bijzondere kerstballen zijn hand gedecoreerd!

Dus wat voor kerstbal u ook zoekt, bij «it’s all about Christmas« zit u goed!